מוקפץ ירקות

עם טופו קריספי

מספר מנות

4 מנות

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

20 דקות

מצרכים

שמן זית


בצל


ברוקולי קטן מפרוק לחתיכות או חצי חבילת ברוקולי קפוא


חצי חבילת שעועית ירוקה קפואה


חצי חבילה אטריות אורז/ ביצים *אני השתמשתי בביצים


1/2 כפית צ'ילי אבקה או פלפל חריף חתוך קטן *אני שמתי פלפל חריף

🔸לרוטב:
2 כפות סויה
1 כף סילאן

🔸לקריספי טופו:
חבילת טופו קשה -300 גרם
2 כפות קורנפלור
מלח
1 כפית אבקת קארי
2 כפית פפריקה אדומה חריפה

אופן הכנה

  • כדי שהטופו יהיה קריספי חותכים את הקוביה ל3 פרוסות מניחים על צלחת עם נייר ניגוב ואז מניכים סיר או משהו כבד, בנתיים מכינים את שאר הדברים.
  • בווק מטגנים בצל עם קצת שמן כמזהיב מוסיפים את הפלפל החריף או הצילי ואז את הברוקולי והשעועית הירוקה מטגנים בערך 10 דקות תוך כדי ערבוב שלא ישרף.
  • מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה
  • בקערה מערבבים את הרוטב
    מכניסים את הרוטב והאטריות לווק ומערבבים הכל.

🔸לקריסיפי טופו
חותכים את הטופו לקוביות מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עד לציפוי מלא.
במחבת נקייה מחממים שמן ומטגנים את הטופו כמה דקות עד שנהייה קרום כזה מכל הצדדים.

  • בקערה שמים את המוקפץ ואז את הטופו וקדימה בתאבון🍲
    • אפשר להוסיף קצת כוסברה טרייה מעל 😋

ערכים תזונתיים

ערכים תזונתיים למנה- מתוך 4 בערך
קלוריות- 350 קק"ל
חלבון- 17 גרם
שומן- 15 גרם
פחמימה- 30 גרם