ממרח קישואים

מספר מנות

כ-500 גרם

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

30 דקות

מצרכים

2 בצלים גדולים

3 קישואים בינוניים

כוס קשיו לא קלוי

אופן הכנה

  • לטגן עם מעט שמן זית את הבצל עד השחמה, להוסיף את הקישואים (קלופים וחתוכים לקוביות). כשמתרכך להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם.
  • לטחון במעבד מזון את הקשיו עד לפרורים ולהוסיף את הבצל והקישואים המטוגנים להמשיך לטחון עד למרקם אחיד.
  • בתאבון
    ממרח קישואים וקשיו, הולך נהדר עם לחם טחינה או חלות כוסמין (המתכונים באתר)

ערכים תזונתיים

ערכים לכף
קלוריות- 30 קק"ל
פחמימה- 2 גרם
חלבון- 0.6 גרם
שומן- 2 גרם
סיבים תזונתיים- 0.3 גרם