גלידת מנגו

מספר מנות

15 חתיכות

דרגת קושי

קלה

זמן הכנה

10 דקות

מצרכים

(לכמות של 6 יחידות):

2.5 כוסות של מנגו חתוך לקוביות (טרי או קפוא)

בננה גדולה

גביע יוגורט גו- 20 גרם חלבון (או יוגורט סויה לא ממותק)

כפית דבש – לא חובה

אופן הכנה

  • מרסקים/טוחנים את הבננות והמנגו. מערבבים עם היוגורט.
    *לאוהבי הטחינה אפשר להוסיף 2 כפיות טחינה.
  • אחרי טעימה, ניתן להמתיק בהתאם לצורך.
  • מעבירים לתבנית ארטיקים/ מאפינס ומקפיאים.
  • מוציאים 5 דקות לפני הגשה
  • בתיאבון

ערכים תזונתיים

קלוריות-35 קק"ל
פחמימה- 6 גרם
חלבון- 1.5 גרם
שומן- 0.8 גרם
סיבים תזונתיים- 0.6