גלידת מנגו
מספר מנות
15 חתיכות
דרגת קושי
קלה
זמן הכנה
10 דקות
מצרכים
(לכמות של 6 יחידות):
2.5 כוסות של מנגו חתוך לקוביות (טרי או קפוא)
בננה גדולה
גביע יוגורט גו- 20 גרם חלבון (או יוגורט סויה לא ממותק)
כפית דבש – לא חובה
אופן הכנה
- מרסקים/טוחנים את הבננות והמנגו. מערבבים עם היוגורט.
*לאוהבי הטחינה אפשר להוסיף 2 כפיות טחינה. - אחרי טעימה, ניתן להמתיק בהתאם לצורך.
- מעבירים לתבנית ארטיקים/ מאפינס ומקפיאים.
- מוציאים 5 דקות לפני הגשה
- בתיאבון
ערכים תזונתיים
קלוריות-35 קק"ל
פחמימה- 6 גרם
חלבון- 1.5 גרם
שומן- 0.8 גרם
סיבים תזונתיים- 0.6